Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

4 Ξενοδοχεία Που Κάνουν Τη Διαμονή Σας Να Μοιάζει Με Όνειρο!

 Bali Bulgari Hotel & Resorts: 







 


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο εξωτικό Bali της Ινδονησίας. Είναι χτισμένο επάνω σε ένα βράχο και από όλα του τα δωμάτια μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική εικόνα του Ινδικού ωκεανού.

Four Seasons Hotel Firenze








Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο αφού μπορείτε έστω και για λίγο να αισθανθείτε όπως τους Μεδίκους. Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1490 από την οικογένεια των Μεδίκων της Φλωρεντίας, ενώ λίγο αργότερα έγινε η κατοικία του Πάπα Λέοντα ΧΙ. Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα και παρότι το 2008 ανακαινίστηκε διατηρεί το αναγεννησιακό του στυλ. Το 2009 το περιoδικό " Fortune", το ανακήρυξε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο.

Hydropolis








Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Dubai και είναι υποβρύχιο, έχει 220 δωμάτια, εστιατόρια ακόμα και θέατρο. Αν αγαπάτε το βυθό, εκεί μπορείτε να κοιμηθείτε παρέα με τα ψάρια στον τόσο μαγικό κόσμο του βυθού.

Palace Hotel De Bussaco









Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην Πορτογαλία και μένοντας εκεί θα αισθανθείτε σαν τους βασιλιάδες του 18ου αιώνα. Το ξενοδοχείο κτίστηκε το 1888 και ήταν ένα από τα βασιλικά ανάκτορα του Καρόλου ‘Α της Πορτογαλίας. Πολύ αργότερα αυτό το τόσο επιβλητικό κάστρο μετατράπηκε σε ένα υπερπολυτελή ξενοδοχείο. Το κάστρο είναι χτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο αφού βρίσκεται στο εθνικό δασικό πάρκο ενώ οι κήποι του θεωρούνται από τους πιο ωραίους της Ευρώπης. Το ξενοδοχείο διατηρεί τη διακόσμηση που είχε τότε και είναι ένα αρχιτεκτονικό στολίδι μπαρόκ ρυθμού.


Πηγή φωτογραφιών: pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου