Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

5 Συμβουλές Για Να Έχετε Ενέργεια Όλη Μέρα!

πηγή φωτογραφιών fashiongonerogue

Σχεδόν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δεν λατρεύουν το πρωινό ξύπνημα, ωστόσο " η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" όπως έλεγαν οι γιαγιάδες μας, για αυτό υπάρχουν κάποια tips που μας βοηθούν να έχουμε ενέργεια όλη τη διάρκεια της μέρας.
α) Ένα καλό πρωινό είναι πάντα απαραίτητο. Το πρωινό σας πρέπει να περιλαμβάνει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.
β) Προσπαθήστε να κοιμάστε το ελάχιστο 8 ώρες την ημέρα, γιατί τόσες χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να μπορεί να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα.
γ) Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα είδος άσκησης, μπορεί να είναι περπάτημα στο κοντινό πάρκο του σπιτιού σας, τρέξιμο, αερόβιες ασκήσεις ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή yoga.
δ) Φροντίστε να ενυδατώνετε επαρκώς τον οργανισμό σας πίνοντας πολύ νερό και τουλάχιστον 2 χυμούς την ημέρα.
ε) Οι διατροφικές σας συνήθειες πρέπει να είναι υγιεινές. Το άπαχο κρέας, οι ξηροί καρποί, τα φρούτα, τα λαχανικά και τα ψάρια πρέπει να ενταχθούν στο εβδομαδιαίο menu σας. Ενώ να μειώσετε όσο μπορείτε τα τηγανητά, τα γλυκά, το αλκοόλ και τους πολλούς καφέδες.Το πράσινο τσάι η το κακάο είναι πολύ πιο ευεργετικά από τους καφέδες για τον οργανισμό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου