Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Τηλεοπτικό Τοπίο: Χαμηλή Τηλεθέαση Για το Reality Των Kardashians!


Γιατί θεωρώ αποτυχημένη την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha να εντάξει στο πρόγραμμα του το Reality Των Kardashians, δίνοντάς του το τίτλο " Αυτές είναι οι Kardashians." Είναι αλήθεια πως η οικογένεια Kardashian αποτελεί ενα πολύ δυνατό brand name στο χώρο των celebrity παγκόσμιος, αλλά το Reality τους προβάλλεται εδώ και μια δεκαετία. 
Πόσο σοφό είναι λοιπόν ένα κανάλι να αγοράζει αυτό το τηλεοπτικό προϊόν δέκα χρόνια μέτα την πρώτη προβολή του, όταν οι περισσότεροι τηλεθεατές το έχουν παρακολουθήσει μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης η από το internet?
 Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ποιος έχει την περιέργεια να παρακολουθήσει τη ζωή μιας οικογένειας, που όλα τα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρουν συνέχεια?Δικαιολογούνται τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει στον Alpha αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, αν όντος το κανάλι ήθελε να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έπρεπε να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν. Δεν το αγοράσει τότε όμως γιατί η τιμή πώλησης του ήταν πολύ πιο ακριβή από ότι σήμερα. Τώρα είναι άλλο ένα καμένο τηλεοπτικό προϊόν.
 Επιτέλους ψάξτε για πιο πρωτότυπα προγράμματα και όχι μια από τα ίδια.

1 σχόλιο: