Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Δισκοκριτική: Jung Yong Hwa "Do Disturb"




Jung Yong Hwa (정용화) - CNBLUE

Album: Do Disturb
Released: July 19, 2017
Genre: K-pop
Label: FNC Entertainment


Track list:
1) 여자 여자 해 (That girl)
2) 딱 붙어 (Closer)
3) Password
4) Navigation
5) 대답하지 마 (Not anymore)
6) 널 잊는 시간 속 (Lost in Time)

Το πρώτο mini album του Νοτιοκορεάτι καλλιτέχνη Jung Yong Hwa με τίτλο "Do Disturb" είναι γεγονός. Ο Jung Yong Hwa εκτός από πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής έιναι και ο leader της επιτυχημένης rock μπάντας CNBLUE.  Επισης είναι και στιχουργός, συνθέτης, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός, ενώ έχει μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του.Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο studio album με τίτλο "One Fine Day" κερδίζοντας σπουδαίες κριτικές και βραβεία, όπως αυτό του "International Singer Of The Year" στα "ELLE China Awards" και το βραβείο καλλίτερου σόλο καλλιτέχνη στα "Colden Disc Awards"
Το album "Do Disturb" περιέχει 6 τραγούδια γραμμένα από τον ίδιο. Το τραγούδι που οπτικοποίησε είναι το "That girl" και είναι ντουέτο με τον ράπερ Loco. Ένα άκρος καλοκαιρινό τραγούδι με fanky ηχόχρωμα. Το τραγούδι "Closer" είναι το πιο groovy κομμάτι του δίσκου. Προσωπίδα ξεχωρίζω τα τραγούδια "Navigation", "Password" και την μπαλάντα "Not anymore" με μεγάλη μουσική επιρροή από τα 80ς που τόσο αγαπώ. 
Ο Jung Yong Hwa κατά τη γνώμη μου έχει κάτι σπάνιο για την εποχή μας, μια απίστευτη ζεστασιά στη φωνή του, που μου θυμίζει καλλιτέχνες όπως ο Lionel Richie και ο Frank Sinatra.
To album βρίσκεται ήδη στο iTunes. 
Ενά album που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, από έναν πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη.

ΒΑΘΜΟΣ 9/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου